Tapahtuma |14.9.2022

Haemme vakituiseen työsuhteeseen ammattilaista, jolla on kokemusta julkisen taiteen hankkeista ja innostusta kehittää julkista taidetta Seinäjoella.

Oletko etsimämme luova tekijä?

Haemme vakituiseen työsuhteeseen ammattilaista, jolla on kokemusta julkisen taiteen hankkeista ja innostusta kehittää julkista taidetta Seinäjoella.

Julkisen taiteen koordinaattorina toimit taideasiantuntijana rakennushankkeiden työryhmissä sekä suunnittelet ja edistät uusia jo käynnissä olevia taidehankkeita. Keskeisiä työtehtäviä ovat hankkeiden koordinointi, niistä viestiminen ja monialaisen yhteistyön sujuvoittaminen. Julkinen taide kuuluu Seinäjoella pääosin kaupungin taidekokoelmaan. Koordinaattorina sinulla on myös kokoelman ylläpitoon ja kehittämiseen liittyviä tehtäviä.

Odotamme sinulta:

-          Julkisen taiteen hankintaprosessien tuntemista ja kokemusta niiden toteuttamisesta

-          Ymmärrystä julkisen tilan taiteen erilaisista muodoista, toteutustekniikoista ja sisällöistä

-          Erinomaista organisointi- ja yhteistyökykyä sekä hyviä viestintätaitoja

-          Kykyä tarttua käynnissä oleviin hankkeisiin tehokkaasti
 

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Katsomme hakijalle eduksi museoalan opinnot tai muun osaamisen kokoelmatyön parissa sekä talonrakennuksen, yhdyskuntatekniikan ja kaavoituksen prosessien tuntemuksen.

Julkisen taiteen koordinaattori tulee osaksi Seinäjoen taidehallin tiimiä ja työpiste sijaitsee upeassa taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää pääasiassa Seinäjoella paikan päällä työskentelyä.

Tule tekemään kanssamme vaikuttavaa työtä!

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työ alkaa viimeistään 1.1.2023 ja koeaika on kuusi kuukautta. Valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän aloittamista. Työaika on 36,25 h/vko. Seinäjoki on savuton työpaikka.

Haku on auki Kuntarekryssä 9.10.2022 saakka.
 

Lue lisää osoitteesta https://www.seinajoki.fi/tyopaikat/julkisen-taiteen-koordinaattori/

Hakuvideo: https://youtu.be/KYNzGUAtdG8

 

Lisätiedot:

Taidekuraattori Sanna Karimäki-Nuutinen

p. 040 774 8560

sanna.karimaki-nuutinen@seinajoki.fi.