Päättynyt kilpailu25.1.2023

Avoimella teos- ja portfoliohaulla etsitään taideteoksia kampuksen ulko- ja sisätiloihin. Karin kampus on liikunta-, vapaa-aika- ja koulukeskus, jonka on tarkoitus valmistua loppuvuodesta 2023.

Rakennuskompleksissa sijaitsevat peruskoulu, kansalaisopisto, musiikkiopisto, uimahalli ja liikuntasalit. Rakennusta käyttää päivittäin lähes 3000 henkilöä.

 

Haulla etsitään ensisijaisesti jo olemassa olevia teoksia, mutta myös taiteilijoita, jotka valitaan portfolion perusteella mahdollisesti järjestettävään toisen vaiheen kutsukilpailuun. Teos- ja portfoliohakuun voivat osallistua Suomessa työskentelevät taiteilijat ja työryhmät, joilla tulee olla aktiivinen ja ammattimainen toiminta alalla. Teos- ja portfoliohaussa valittavien teosten perusteina ovat taiteellinen laatu ja sopivuus kampuksen laaja-alaiseen toimintaan. Lue lisää Karin kampuksen taideohjelmasta, linkki.

 

Taideohjelman teemaksi on valittu väylä, se on kattoteema kampuksen koko taidekokoelmalle. Taideväylä voi auttaa esimerkiksi rakennuskompleksissa suunnistamisessa tai tilojen tunnistamisessa.

 

Portfoliohakuun ilmoittaudutaan Artcurator-sivustolla 

Haku on avoinna 28.2.2023 asti. Muulla tavoin toimitettuja portfolioita ei oteta huomioon.

 

· Varaudu täyttämään yhteystietosi

· Liitä neljä teoskuvaa teos- ja hintatietoineen

· Voit liittää myös teoskuvia esitelläksesi osaamistasi (max 10 kuvaa)

· tai lisätä pdf-tiedoston laajemmasta taiteellisesta tuotannostasi (max 10 sivua)

· Kerro miksi juuri sinun teostesi pitäisi olla esillä kampuksella (noin 700 merkkiä)

· Liitä mukaan ansioluettelosi

 

Taidetyöryhmä tutustuu teoskuviin, valitsee hankittavat teokset ja on yhteydessä taiteilijoihin. Teosvalinnat julkistetaan loppuvuodesta 2023. Päätökset valinnoista tekee taidetyöryhmä, ulkopuolisilta taiteen asiantuntijoilta voidaan pyytää lausuntoja. Taidetyöryhmän jäsenet ja tieto kokonaisbudjetista löytyvät taideohjelmasta.

Portfolion sisältämien teoskuvien tekijänoikeus säilyy taiteilijalla, eikä tilaajalla ole portfolion sisältämään aineistoon oikeuksia. Portfoliohaussa noudatetaan Suomen taiteilijaseuran sääntöjä.

Portfoliohaun järjestäjä käsittelee hakuun osallistuneiden henkilötietoja EU:n ja kansallisen tietosuojalainsäädännön mukaisesti haun toteuttamiseksi. Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä muihin tarkoituksiin. Henkilötiedot kerätään rekisteröidyltä itseltään portfoliohakuun osallistumisen yhteydessä. Osallistumalla portfoliohakuun taiteilija antaa suostumuksen siihen, että henkilötietoja käsitellään edellä kuvatun mukaisesti.

Lisätietoa ja havainnekuvat

Lisätiedot ja kysymyksetmarjoheino.taide@gmail.com

Hakuun liittyviä kysymyksiä voi esittää 6.2. mennessä ja kysymykset vastauksineen julkaistaan hakusivulla 13.2.