Päättynyt kilpailu4.4.2023
Havainnekuva, Arkkitehdit Pauliina Pessi ja Arto Peltokangas Rejlers Rakentaminen Oy
Havainnekuva, Arkkitehdit Pauliina Pessi ja Arto Peltokangas Rejlers Rakentaminen Oy

Vapaa-aikakeskuksen laajennuksen liikuntatiloihin toteutettavan taiteen lähtökohtina ovat tasa-arvo, yhdenvertaisuus, yhteisöllisyys, monikulttuurisuus, terveet elämäntavat sekä ympäristön kunnioittaminen ja kestävä kehitys.

Nykyisen Pirkkalan vapaa-aikakeskuksen yhteyteen rakennetaan laajennus, joka pitää sisällään liikuntasalin aputiloineen, 300 paikkaisen kiinteän katsomon, liikuntatilan ja yleisötiloja. Suunnittelussa on huomioitu toiminnallisuus, tilatehokkuus, esteetön kulku ja turvallisuus. Erityisesti on kiinnitetty huomiota rakennuksen terveellisyyteen ja turvallisuuteen sekä energiatehokkuuteen. Laajennus vastaa opetuksen ja muun käytön kasvaviin tilatarpeisiin Pirkkalan kunnassa.  

Taiteilijahaku suoritetaan yksivaiheisena avoimena portfoliohakuna. Taiteilijat voivat lähettää työnäytteitä aikaisemmista töistään. Portfoliohaussa noudatetaan Suomena taiteilijaseuran ohjeistusta. 

Portfoliohakuun voivat hakea ammatissa toimivat suomessa työskentelevät kuvataiteilijat, taidekäsityöläiset ja muotoilijat. 

Portfoliohakuun osallistutaan täyttämällä hakemus Pirkkalan kunnan verkkosivuilla osoitteessa: https://www.pirkkala.fi/taiteilijahaku-pirkkalan-vapaa-aikakeskuksen-laajennusosaan 

Portfoliohaku avautuu 1.4.2023 klo 10.00 ja sulkeutuu 30.4.2023 klo 23.45. 

Taidehankintaa varten perustettu työryhmä valitsee portfolioiden perusteella taiteilijan, jonka kanssa laaditaan luonnos– ja tilaussopimus. Valinnasta ilmoitetaan portfoliohaun verkkosivuilla toukokuun aikana. 

 

Lisätietoja: kulttuurituottaja Anu Muurinen/ Pirkkalan kunta 050 3521632, anu.muurinen@pirkkala.fi